Városlista
2020. november 26, csütörtök - Virág

Hírek

2016. Július 05. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Szentendrei Rendőrkapitányság

Sérült férfin segítettek a rendőrök

Sérült férfin segítettek a rendőrök

A Szentendrei Rendőrkapitányság rendőrei 2016. június 27-én 17 óra 15 perckor Dunabogdányban arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi a földön fekszik.

Azonnal megálltak a sérült mellett, aki elmondta, hogy a boltból kifelé jövet a kerékpárjához lépett, de közben megbotlott és beütötte a fejét a járda kövezetébe.
A járőrök a Tevékenység-irányítási Központon keresztül azonnal mentőt hívtak a sérülthöz, akik ellátták a férfit. A mentőorvos elsődleges véleménye szerint könnyű sérülést szenvedett.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 26. 08:00, csütörtök | Bulvár

Diéta Percek, Hamburger - VIDEÓ

A diétába néha egy kis bűnözés is belefér! Feri egy hamburger elkészítésébe avatja be nézőit!

2020. November 26. 07:00, csütörtök | Belföld

Bővült a hazai halválaszték, az árak változatlanok

Nagyobb a karácsonyi halválaszték az idén az elmúlt évhez képest, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) tájékoztatása szerint a kiváló minőségű halat a tavalyihoz hasonló áron lehet beszerezni.

2020. November 26. 06:31, csütörtök | Kék hírek

Drónnal és civil autókkal csaptak le a szabályszegőkre – VIDEÓ

Összehangolt akciót tartottak a rendőrök Siófok és Szántód vonzáskörzetében. Összesen 55 szabálysértővel szemben léptek fel.

2020. November 26. 06:00, csütörtök | Belföld

Megszűnhet a kényelmi díj a mobilfizetéseknél

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) törvényjavaslata szerint változhat a mobilfizetéssel elérhető közterületi parkolás, az autópálya használati díj,