Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Szeptember 07. 07:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Sorban állnak a bíróság elé a szentendrei és környékbeli ittas vezetők

Sorban állnak a bíróság elé a szentendrei és környékbeli ittas vezetők

Ismét több ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a közelmúltban a szentendrei rendőrök, akik jó pár esetben le is zárták az ügyet, melyek így a bíróságon folytatódnak.

A 40 éves budapesti A. Tibor még június 18-án délután gépkocsival közlekedett Csobánka lakott területén kívül, melynek során az úttestet elhagyva balesetet szenvedett. A helyszínre érkező rendőrök az intézkedés során észlelték, hogy a férfi alkohol befolyása alatt áll, ezért vele szemben alkoholszondát alkalmaztak.

L. József Erik 36 éves pomázi lakos július 14-én este gépjárművével Pomázon közlekedett. A rendőrök intézkedés alá vonták, melynek során vele szemben alkoholszondát alkalmaztak.

B. István 39 éves szentendrei lakost segédmotoros kerékpárjával július 18-án késő este Szentendrén vonták intézkedés alá a rendőrök. A járőrök alkoholszondát alkalmaztak vele szemben.

A három férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán. Gyanúsítotti kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozóhatóság befejezte az eljárást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Szentendrei Járási Ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.