Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Február 26. 07:31, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/Pilisi Parkerdő

S.O.S. Bajban az erdő - fogjunk össze! - VIDEÓ

S.O.S. Bajban az erdő - fogjunk össze! - VIDEÓ

Csak összefogással menthetjük meg a decemberi jégkár által megtizedelt erdeinket! Már működik az S.O.S. Bajban az erdő! civil összefogás adományvonal. Egy hívással facsemeték telepítéséhez járulhatunk hozzá.

Aki segíteni szeretne a decemberi jégkárok utáni helyreállításban, az a 13600-as telefonszámot tárcsázhatja. Itt a kicsengés után a 90-es számot kell megadni, SMS-ben pedig a 90-es számot kell a 13600-as telefonszámra küldeni, ezzel hívásonként és SMS-enként 250 forint támogatást juttatnak az egyesületen keresztül a károsodott erdők helyreállítására.

Emellett a közmédia mindenkit arra buzdít, hogy küldjön be egy fotót, amin a kedvenc fájával szerepel. Építsünk együtt virtuális farengeteget, hogy minél több ember figyelmét felhívhassuk arra, hogy bajban vannak erdeink.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: