Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. November 09. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: Danubia Televízió

Sportlövő szakosztály indul Kisorosziban

Sportlövő szakosztály indul Kisorosziban

Szinte minden korosztályt megmozgatott egy új sportolási lehetőség Kisorosziban. Kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatták, hogy milyen is a sportlövészet.

Ebben a szabadidős, félprofi és profi szinten is űzhető olimpiai sportágban többféle lőfegyver is használható, a versenyzők legfőbb célja a pontosság és gyorsaság.

Kisoroszi önkormányzati képviselője, Schumayer Tamás elmondta, hogy a településen több sportegyesület is létrejött, s ezeket szeretnék összevonni egy szervezetté. Ebben az egyesületben szakosztályokra bontva, a taekwando és a cselgáncs mellett a sportlövészet is elérhetővé válna a település lakosai számára. A képviselő hozzátette, hogy a lőtér helyszínének megválasztása még nem végleges, ám az biztos, hogy a településen airsoft fegyvereket használnának, melyek nem jelentenek veszélyt az emberekre és lövedékük rövid idő alatt lebomló, természetbarát anyagból készül.

Fotó: Danubia Televízió

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.