Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Február 03. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Szavazzunk! Kellenek a voksok fotóversenyükön!

Szavazzunk! Kellenek a voksok fotóversenyükön!

Pénteken megmutatjuk, hogy áll a szavazás Valentin napi fotóversenyünkön, azután pedig nyíltan folyik tovább a verseny. Addig is szükség van a szavazatokra, mivel néhány résztvevőre eddig alig egy-két voks érkezett.

Február 14-éig tart fotóversenyünk, így van még idejük szavazni versenyzőinknek és olvasóinknak is. Jó néhányan jelentkeztek a játékra, de akad köztük olyan résztvevő, akinek a képére eddig csupán egy-kettő voks érkezett. Velük szemben viszont van, akinek már szép számban gyűlnek a szavazatok. Behozhatatlan különbség nincs a játékosok közt, ráadásul még két hét hátravan a versenyből, de ezzel együtt nem árt többeknek is kicsit szavazásra buzdítani a családot és barátokat, hogy esélyük legyen a Valentin napi fotójátékunk díjaira.

A Look Your Best Szentendre által felajánlott 30 ezer forint értékű csomagra, mely a nyertes pár részére tartalmaz személyre szabott állapotfelmérést, testösszetétel analízist, próbaedzést, személyre szabott EMS edzésterv készítését és 10 százalék kedvezményt az első bérlet árából, illetve a Barcelona Étterem és Tapas Bár kétszemélyes, 8000 ezer forint értékű vacsorájára.

A szavazatok száma február 8-ig titkos, nem látható, de jövő pénteken fellebbentjük a fátylat a voksokról és indulhat a verseny hajrája!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.