Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. November 23. 11:00, szerda | Helyi
Forrás: Szentendrei Rendőrkapitányság

Szemtanúkat keres a rendőrség

Szemtanúkat keres a rendőrség

A Szentendrei Rk. Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. november 20-án 14 óra 15 perc körül ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú - feltehetően Citroen Berlingo típusú - járművel közlekedett Szentendre lakott területén belül a Dunakanyar körúton Budapest irányából Leányfalu irányába.

A Dunakanyar körút 48. szám (Egres utca – Barackos utca közötti útszakasz) előtt forgalmi sávot váltott, amelynek során az autó bal oldalával nekiütközött egy motorkerékpárnak. A motor felborult, vezetője megsérült.

A balesetet okozó autós a helyszínen nem állt meg, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki szemtanúja volt a balesetnek vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.