Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Szeptember 01. 08:01, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Szentendre: a helyi vállalkozók előnyben

Szentendre: a helyi vállalkozók előnyben

Kiemelt figyelmet kaptak a szentendrei helyi vállalkozók az elmúlt három hónapban, több olyan intézkedést is meghozott ugyanis a városvezetés, amely az itt élő és dolgozó kis- és középvállalkozások boldogulását segíti.

Megváltozott Szentendrén a közterület használat rend, egyszerűsödött a cégér-kihelyezés, illetve több olyan intézkedést hozott még a városvezetés, melyek a helyi vállalkozókat segítik. Ezek mellett Dietz Ferenc polgármester kérésére a városi projekteknél, a törvényi keretek lehetőségei között, előnyben részesülnek a városban a helyi alvállalkozók, akiknek a bevonásával zajlott le például az árvízi védekezés és a városháza karbantartása is.

Dietz Ferenc elmondta, hogy Szalai Péterrel, a Szentendrei Ipartestület elnökével többször beszélgetett a helyi vállalkozókat régóta foglalkoztató kérdésekről, és mint a polgármester fogalmazott, oda kell figyelni ezekre a hangokra, mert kizárólag együtt érhetünk el nagy sikereket és nőhetünk fel igazán a megyei jogú címhez.

Dietz Ferenc hozzáfűzte, hogy rengeteg a tennivaló, de folyamatosan figyelemmel kíséri a város a vállalkozói igényeket, hogy együttműködve legyen garantálva a további fejlődés. A polgármester szerint az ilyesfajta párbeszédeket ki kell terjeszteni, így a folytatásban például a fiatalokkal való aktív együttműködést látja kiemelt ügynek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 16:00, hétfő | Belföld

Gyérítik a szúnyogokat

Kilenc vármegyében, csaknem ötvenezer hektáron gyérítik a szúnyogokat

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói