Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Március 19. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: Szentendre Önkormányzata

Szentendrei HÉV-aluljáró átadása

Szentendrei HÉV-aluljáró átadása

Szeretettel várnak mindenkit a felújított HÉV-aluljáró ünnepi átadására március 23-án, szerdán 16 órakor, az aluljáró HÉV felőli lejáratánál.

A szentendrei HÉV-aluljáró a 70-es évek közepén épült, és kisebb javításoktól eltekintve azóta sem újították fel. Az utóbbi évekre komoly lakossági igény mutatkozott rendezésére.

Felújításáról egy éve született döntés, a munkálatok 2015 novemberében kezdődtek, és a felújítás idején a gyalogos forgalmat mindvégig biztosították az aluljáróban és környékén. Az aluljáró korszerűsítésével Szentendre nem csak egy letisztult, modern vonalvezetésű közterületi létesítménnyel lett gazdagabb, hanem a városhoz méltó kapuval is, mellyel a tömegközlekedéssel érkező vendégeink elsőként találkoznak.

Fotó: Szentendre Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: