Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Január 24. 12:26, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp / fotó: www.infonyiregyhaza.hu

Szentendrei lányt ütött el a zebrán egy nyíregyházi buszsofőr

Szentendrei lányt ütött el a zebrán egy nyíregyházi buszsofőr

Szentendrei lányt ütött el a zebrán egy nyíregyházi buszsofőr múlt csütörtökön, a fiatal lány életveszélyesen megsérült. A férfi ellen büntetőeljárás kezdődött, a rendőrség pedig szemtanuk jelentkezését várja.

Egy fiatal, szentendrei lány nyolc napon túl gyógyuló életveszélyes sérüléseket szenvedett abban a balesetben, amely múlt csütörtökön történt Nyíregyházán. A 18 éves fiatal lányt egy 58 éves nyíregyházi férfi helyi járatú busszal ütötte el a zebrán. A férfi ellen közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatnak büntetőeljárást a nyíregyházi rendőrség, amely még mindig várja azoknak a helyieknek a jelentkezését, akik információval rendelkezik a baleset körülményeiről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: