Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. November 03. 11:00, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Szentendre Önkormányzata

Szentendrei strandröpisek

Szentendrei strandröpisek

A Dunakanyar Sportegyesület két versenyzője, Horváth Flóra és Törköly Kinga strandröplabda sportágban megvédte múlt évi elsőségét és 2016-ban is országos bajnok lett az U16-os korosztályban.

A két lány igen sikeres nyári idényt tudhat magáénak, a bajnokság megnyerésén kívül győzedelmeskedtek a több fordulóból álló Kispest Open versenysorozatban, továbbá a szlovéniai Kranj-ban rendezett MEVZA tornán (Middle European Volleyball Zonal Association) az utánpótlás válogatott tagjaként U16-ban ők képviselhették Magyarországot. Első nemzetközi versenyükön az 5. helyet szerezték meg.

Kinga kitűnő tanulmányi eredménye és sportteljesítménye elismeréseként idén megkapta az Emberi Erőforrások Minisztériumától a „Magyarország jó tanulója – jó sportolója” címet.

A lányok ősztől újra a teremben folytatják a versenyzést, csapatukkal indulnak az országos serdülő bajnokságban és az NB II. Junior korosztályban.

Edzőik: Batáriné Balázs Erzsébet és Batári Zsombor, a strandröplabda válogatottban Buday Balázs.

Fotó: szentendre.hu

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt