Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Január 06. 08:47, hétfő | Helyi
Forrás: MTI/rtlklub.hu

Szentendrei tűzoltó segített elfogni egy tolvajt - VIDEÓ

Szentendrei tűzoltó segített elfogni egy tolvajt - VIDEÓ

Szabadnapos szentendrei tűzoltó segítségével fogtak el a rendőrök egy férfit, aki a megalapozott gyanú szerint a fővárosban, Zuglóban feltörte egy autó csomagtartóját, ám észrevették őt, és menekülni kezdett.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-nek küldött közleményében tudatta: a szabadnapos szentendrei tűzoltó péntek délután észrevette, hogy ketten is üldöznek egy férfit az Egressy térnél, miközben azt kiabálják, "fogják meg, rabló". A tűzoltó utánaszaladt, és már majdnem utolérte a férfit, amikor az hirtelen visszafordult, és gázspray-vel szemen fújta az üldözőit. A hajsza azonban ezután is folytatódott, és a tűzoltó a kiérkező rendőrök "kezére hajtotta" a feltételezett elkövetőt - közölte a szóvivő a történtekről.

Farkas Krisztián példaértékű magatartásával és a kiváló helyzetfelismerésével hivatásához méltóan viselkedett – fejtette ki a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon közzétett tájékoztatásában azt írta, hogy a 38 éves mendei férfi ellen büntetőeljárás indult lopás bűntett és garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt. Kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Kapcsolódó cikk:
Jutalmat kapott a tolvajt fogó szentendrei tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.