Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Október 13. 12:44, szombat | Helyi
Forrás: lvp! fotó: szaguldoorfeum.hu

Színház: felhőtlen bolondozás és a dalok

Színház: felhőtlen bolondozás és a dalok

Felhőtlen bolondozás és a dalok, ezt ígéri október 26-ára Michel André, Fényes Szabolcs és Szenes Iván Lulu című zenés bűnügyi komédiája Szentendrén.

Koltai Róbert, Invancsics Ilona, Kertész Péter, Végh Judit és sokan mások, így Neumark Zoltán és zenekara várják az érdeklődőket október 26-án 18 órától a Lulu című zenés bűnügyi komédiával a Szentendrei PMK. A Michel André, Fényes Szabolcs és Szenes Iván kétrészes darabját a Száguldó Orfeum mutatja be.

A darab főhőse, Lulu és barátja, Emil kedvelik a könnyű életet és a könnyed izgalmakat. Egy merész rablással nem kevés pénzhez jutnak. Hogy azt meg is tudják tartani, egy „balek” hivatalnok lakásába törnek be, hogy ott meghúzzák magukat. Közben váratlanul hazajön a házigazda és annak rendőrfelügyelő barátja, aki a szomszédban lakik, amazon feleségével. Az „ártatlan” betörők reménytelenül a lakásban rekednek, s amikor a rendőr férfifaló neje a balek házigazdát szemeli ki heti áldozatának, elő kell lépniük rejtekhelyükről. Ezzel aztán elindul a fergeteges tévedések komédiája, szerelemmel, tánccal, felejthetetlen alakításokkal és a mára már klasszikusnak számító Fényes-Szenes slágerekkel és elő zenei kísérettel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.