Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Április 05. 08:10, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Szoros szavazáson megvan 2013 legötletesebb jelmeze - Eredményhirdetés

Szoros szavazáson megvan 2013 legötletesebb jelmeze - Eredményhirdetés

Alig pár szavazat döntött jelmezes fotóversenyünkön: végül a „Motkány” című kép nyerte a Borháló Szentendre fődíját. Ajándékkal gazdagodott még a Bozsi és Zebra valamint a Gergő a közlekedési lámpa kép beküldője is.

Még március elején indítottuk jelmezes fotóversenyünket, hogy megtaláljuk 2013 legötletesebb jelmezét. A játékra jó néhány kép érkezett, melyek résztvevőink rendkívüli kreativitásáról és ügyességéről tesznek tanúbizonyságot. Az ötletek láttán bizonyára sokak ihletet kaptak, hogy minek is öltözzenek be jövőre.

A megmérettetésen persze a versengés is főszerepet kapott, hiszen a játékon a legtöbb szavazatot gyűjtő résztvevő a Borháló Szentendre 5 liter borfelajánlását nyerhette. A fődíjjal végül a „Motkány” kép beküldője, Koren Mátyás gazdagodott.

A második helyen a Bozsi és Zebra fotóval Vezényi Krisztina végzett, aki a Borháló Szentendre 3 literes bor ajándékát veheti át.

A harmadik pedig Kostyál-Szilágyi Irén lett a Gergő, a közlekedési lámpa képpel, nyereménye a Borháló 2 liter borfelajánlása.

A nyereményeket a győztesek ízlésük szerint választhatják meg!

A győzteseket emailben is kiértesítjük a nyereményükkel kapcsolatos információkkal együtt!

Gratulálunk a nyerteseknek és mindenkinek a remek ötletekért! Köszönjük a fotókat és várunk minden játékost következő játékukra is, melynek részleteit hamarosan közzétesszük!

Kellemes hétvégét kívánunk!

InfoSzentendre.hu Szerkesztősége

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak