Városlista
2019. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2019. Szeptember 11. 17:12, szerda | Helyi

Találkozzunk a Paprikabíró utcában!

Találkozzunk a Paprikabíró utcában!

A Szentendre Belvárosában élő, igazi lokálpatrióta Kanyó Erikát régről és sokan ismerik, és most azokat is szeretettel várja egy bemutatkozó találkozóra, akik képviselőjelöltként szeretnék megismerni őt.

Bemutatkozó találkozóra hív mindenkit Kanyó Erika, a Fidesz-KDNP Szentendre-Belváros képviselőjelöltje 2019. szeptember 15., vasárnap délután 17 órától a Paprikabíró utcai Üzletház udvarába (Castrum Center, Szentendre, Paprikabíró u. 21.).

A 19 óráig tartó találkozón egy igazi lokálpatriótával, Szentendre óvárosának szerelmesével találkozhatnak az érdeklődők.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 11:57, vasárnap | Helyi

Egyszerre öt esküvőt tartottak Szentendrén

Az év első felében a házasságkötések száma közel 8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, Magyarországon - mondta Novák Katalin Szentendrén, ahol a NOE őszi találkozója keretében öt fiatal pár kötött házasságot.

2019. Szeptember 14. 12:03, szombat | Helyi

Szentendrei művészeti ajándékot adtak át Ferenc pápának

A pápai audiencián Vajda Lajos művének nyomatát adta át Gulyás Gábor, a Ferenczy Múzeumi Centrum igazgatója Ferenc pápának. Másnap magyar művészeti témájú kiállítás nyílt meg a római Magyar Akadémia épületében.

2019. Szeptember 14. 10:37, szombat | Helyi

Szentendrei zarándokcsoport találkozott Ferenc pápával

A Szent Péter teret megtöltő több tízezer hívő között részt vett a kihallgatáson egy 25 fős szentendrei zarándokcsoport, amelynek vezetői a katekézis végén személyesen is találkozhattak a pápával.

2019. Szeptember 14. 00:00, szombat | Helyi

Öt pár házasodik össze a NOE jóvoltából

Öt pár házasodik össze a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) 31. Őszi találkozóján szombaton a Szentendrei Skanzenben – közölte az egyesület elnöke kedden az M1-en.