Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2019. Szeptember 11. 17:12, szerda | Helyi

Találkozzunk a Paprikabíró utcában!

Találkozzunk a Paprikabíró utcában!

A Szentendre Belvárosában élő, igazi lokálpatrióta Kanyó Erikát régről és sokan ismerik, és most azokat is szeretettel várja egy bemutatkozó találkozóra, akik képviselőjelöltként szeretnék megismerni őt.

Bemutatkozó találkozóra hív mindenkit Kanyó Erika, a Fidesz-KDNP Szentendre-Belváros képviselőjelöltje 2019. szeptember 15., vasárnap délután 17 órától a Paprikabíró utcai Üzletház udvarába (Castrum Center, Szentendre, Paprikabíró u. 21.).

A 19 óráig tartó találkozón egy igazi lokálpatriótával, Szentendre óvárosának szerelmesével találkozhatnak az érdeklődők.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 25. 18:01, szombat | Külföld

Légszennyező anyagokat elnyelő buszokat állítanak forgalomba Nagy-Britanniában

Légszennyező anyagokat elnyelő buszokat állítanak forgalomba nyártól az Egyesült Királyság több városában.

2020. Január 25. 16:30, szombat | Belföld

Kétmilliárdos onkológiai fejlesztést adtak át Miskolcon

Az onkológiai ellátás fejlesztése érdekében csaknem kétmilliárd forintba kerülő eszközöket adtak át pénteken Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban.

2020. Január 25. 15:00, szombat | Külföld

Több mint 30 amerikai katonának okozotak súlyos agysérülését a rakétatámadások

A januárban két iraki katonai támaszpont ellen végrehajtott iráni rakétatámadás 34 amerikai katona súlyos agysérülését okozta - jelentette be a Pentagon (védelmi minisztérium) pénteken Washingtonban.

2020. Január 25. 13:26, szombat | Belföld

Tatabányán eltörölték a bölcsődei gondozási díjakat

Tatabányán március elsejétől a fiatal családok terheinek enyhítésére az önkormányzati bölcsődékben eltörölték a gondozási díjakat a közgyűlés egyhangú döntésével - tájékoztatta a polgármester az MTI-t.