Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Október 15. 17:52, kedd | Belföld
Forrás: mti

Több embert ki kellett menekíteni a békési uszodából

Több embert ki kellett menekíteni a békési uszodából

Huszonkét embert - tizennégy gyereket és nyolc felnőttet - menekítettek ki a tűzoltók a békési uszodából kedden kora délután. A gépházban hypót és medencetisztító savat öntöttek össze, és klórgáz került a levegőbe

- tájékoztatta a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Gombos Erik elmondta, hogy még szellőztetik az uszodát; a helyszínen van a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a mobil labor is.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek azt mondta, két férfit enyhe, torokkaparásos tünetekkel megfigyelésre kórházba vittek. Oxigént kaptak, állapotuk stabil - tette hozzá.

A Békési Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomozást rendelt el - közölte Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.