Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Április 26. 12:22, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Többször rálőtt élettársára, majd egy Jaugarral menekül egy szentendrei férfi

Többször rálőtt élettársára, majd egy Jaugarral menekül egy szentendrei férfi

Veszekedést követően családi házukban többször is meglőtte élettársát egy szentendrei férfi péntek hajnalban, majd a bűncselekmény után elmenekült. Az asszonyt kórházba szállították.

Veszekedést követően családi házukban többször is meglőtte élettársát egy szentendrei férfi péntek hajnalban, majd a bűncselekmény után elmenekült. Az asszonyt kórházba szállították, a férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 49 éves M. József pénteken 0 óra 15 perc körül szentendrei házukban szóváltást követően több alkalommal meglőtte élettársát, majd a helyszínről egy Jaguár X-Type típusú személyautóval elmenekült.

A police.hu oldalon olvasható közleményben a rendőrség arra hívja fel a figyelmet, hogy az emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt körözött férfi fegyverrel rendelkezik, ezért ne próbálják meg feltartóztatni, hanem értesítsék a rendőrséget.

lövöldözött egy szentendrei férfi

A közlemény szerint M. József 175-180 cm magas, erős testalkatú, fekete, félhosszú hajú, fehér bőrű, kék szemű. Bal felső karján nonfiguratív, hátán egy kalóz mintájú tetoválás található. A rendőrség körözést adott ki az általa használt járműre is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás