Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Május 19. 12:33, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei rendőrség

Tolvajok szajréjára bukkantak a szentendrei rendőrök – sértetek jelentkezését várják

Tolvajok szajréjára bukkantak a szentendrei rendőrök – sértetek jelentkezését várják

Sértettek jelentkezését várja a szentendrei rendőrség, miután a nyomozók több lopással is összefüggésbe hozható tárgyat találtak egy pomázi házkutatás során. A tolvajok a térségben dolgoztak, Leányfalun is zsákmányoltak.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek március 15. és március 22. közötti időben betörtek egy Leányfalu, Móricz Zsigmond úti ingatlanba és a lakásból különböző tárgyakat tulajdonítottak el.

A nyomozás során beszerzett adatok eredményeként a nyomozók az üggyel összefüggésben házkutatást tartottak egy pomázi ingatlanban, melynek során porcelán lámpákat, kerámia- és porcelán kancsókat, csészéket, bögréket, tányérokat, üveg poharakat, hamutálakat, tálcákat, levesestálakat, valamint porcelánból készült, különféle állatokat mintázó szobrokat, emberfejet ábrázoló szobrokat, festményeket és rajzokat, különféle díszdobozokat, evőeszközöket és kávéfőzőt foglaltak le. Valamennyi tárgyról fényképfelvétel készült.

A házkutatás során lefoglalt tárgyak feltételezhetőn bűncselekmény elkövetéséből származnak, ezért a Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki korábban hasonló bűncselekmény áldozata lett és a fényképeken felismerni véli a tőle eltulajdonított vagyontárgyakat, jelentkezzen személyesen vagy telefonon a Szentendrei Rendőrkapitányságon a 06-26/502-400-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A lefoglalt tárgyakról készült fényképek előzetes egyeztetést követően a Szentendrei Rendőrkapitányságon megtekinthetők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: