Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Október 19. 16:54, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/mti

Tömegbaleset történt az M1-esen, többen meghaltak

Tömegbaleset történt az M1-esen, többen meghaltak

Öt ember meghalt az M1-es autópályán, Bábolna térségében történt balesetben kedd délután - közölte a rendőrség a honlapján.

A rendőrség közleménye szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben. Az egyik járműben öten utaztak, mindannyian a helyszínen életüket vesztették - számolt be róla a police.hu.

Az érintett útszakaszon a rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg, a forgalmat a Concó pihenőnél leterelik az autópályáról. A sztrádára visszatérni Nagyszentjánosnál lehet.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. Öt ember - két nő és három férfi - halt meg.

Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők - tette hozzá a szóvivő.

Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője az MTI-vel korábban azt közölte, hogy egy román rendszámú kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba; az utasok a kisbuszban sérültek meg.

Címkék: halálos baleset, M1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére