Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. November 12. 15:10, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Tömegszerencsétlenség okozása miatt is eljárás indult egy embercsempész ellen

Tömegszerencsétlenség okozása miatt is eljárás indult egy embercsempész ellen

Súlyos sérülést okozó tömegszerencsétlenség elkövetése gyanúja miatt indult eljárás az ellen a férfi ellen, aki csütörtökön felborult egy határsértőkkel teli furgonnal a Csongrád-Csanád megyei Domaszéken

- közölte a rendőrség pénteken a honlapján. A baleset csütörtökön kora este történt Domaszék külterületén, az 1-es dűlőben. A mikrobusz egy balra ívelő kanyarban árokba borult. A járműben 24 határsértő, öt gyermek, nyolc nő és 11 férfi, valamint a magyar sofőr utazott. A baleset helyszínéről a mentők mindenkit kórházba vittek, 21-en könnyű, ketten súlyos sérülést szenvedtek.

A sofőrt, egy 31 éves férfit őrizetbe vették, embercsempészés, illetve súlyos sérülést okozó tömegszerencsétlenség elkövetése megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A határsértőkkel szemben - orvosi és egyéb ellátásukat, valamint meghallgatásukat követően - a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.