Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2013. Július 20. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Tóth Gabi és Geszti Péter már nagyon izgulnak!

Tóth Gabi és Geszti Péter már nagyon izgulnak!

Zenekarokat is vár az X-Faktor.

Geszti Péter és Tóth Gabi megállás nélkül készülnek az X-Faktor legújabb szériájára, ahol először fognak egymás mellett ülni mentorként. Geszti mesélt pár újdonságot a készülődő show-ról.

– Van egy új kategória, mégpedig a zenekarok, amelyek élőben játszanak a stúdióban már a válogatások kezdetétől. Ettől átütő erejű lesz a zene, és közöttük is vannak olyan ismeretlen arcok, akikről nem értem, hogy nem derült ki még eddig, mennyire tehetségesek – nyilatkozta a Life.hu-nak Péter, aki egyedül maradt a régi mentorcsapatból.

– Még tartogatnak meglepetéseket a válogatások, mert mindig jönnek emberek, akik tudnak újat mutatni és leesik az állunk. Emellett természetesen lesznek énekcsapatok és szóló énekesek is, de az igazi újdonságot a zenekarok jelentik majd. Ismét jönnek visszatérő tavalyi arcok, akik újra próbálkoznak és ez is nagyon izgalmas, mert van, aki egészen új arcát mutatja meg – tette hozzá.

Tóth Gabi is készül az új kihívásra.

– Munkával telik a nyár, még pár napra sem tudok elutazni egyelőre – kezdte Gabi, aki tudja, mit élnek most át a versenyzők, hiszen ő is tehetségkutató felfedezettje.

– Már nagyon várom, hogy induljon a show! És amiatt is izgatott vagyok, hogy kiderüljön, kiket kapok majd, és hogy foglalkozhassak velük. Megértem és átérzem, hogy mi zajlik bennük. Támogatni és bátorítani szeretném a versenyzőket – mondta a Stop.hu-nak az énekesnő, aki alig várja, hogy elfoglalhassa helyét a mentori székben.

Címkék: x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.