Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2013. Július 20. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Tóth Gabi és Geszti Péter már nagyon izgulnak!

Tóth Gabi és Geszti Péter már nagyon izgulnak!

Zenekarokat is vár az X-Faktor.

Geszti Péter és Tóth Gabi megállás nélkül készülnek az X-Faktor legújabb szériájára, ahol először fognak egymás mellett ülni mentorként. Geszti mesélt pár újdonságot a készülődő show-ról.

– Van egy új kategória, mégpedig a zenekarok, amelyek élőben játszanak a stúdióban már a válogatások kezdetétől. Ettől átütő erejű lesz a zene, és közöttük is vannak olyan ismeretlen arcok, akikről nem értem, hogy nem derült ki még eddig, mennyire tehetségesek – nyilatkozta a Life.hu-nak Péter, aki egyedül maradt a régi mentorcsapatból.

– Még tartogatnak meglepetéseket a válogatások, mert mindig jönnek emberek, akik tudnak újat mutatni és leesik az állunk. Emellett természetesen lesznek énekcsapatok és szóló énekesek is, de az igazi újdonságot a zenekarok jelentik majd. Ismét jönnek visszatérő tavalyi arcok, akik újra próbálkoznak és ez is nagyon izgalmas, mert van, aki egészen új arcát mutatja meg – tette hozzá.

Tóth Gabi is készül az új kihívásra.

– Munkával telik a nyár, még pár napra sem tudok elutazni egyelőre – kezdte Gabi, aki tudja, mit élnek most át a versenyzők, hiszen ő is tehetségkutató felfedezettje.

– Már nagyon várom, hogy induljon a show! És amiatt is izgatott vagyok, hogy kiderüljön, kiket kapok majd, és hogy foglalkozhassak velük. Megértem és átérzem, hogy mi zajlik bennük. Támogatni és bátorítani szeretném a versenyzőket – mondta a Stop.hu-nak az énekesnő, aki alig várja, hogy elfoglalhassa helyét a mentori székben.

Címkék: x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).