Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Július 20. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Tóth Gabi és Geszti Péter már nagyon izgulnak!

Tóth Gabi és Geszti Péter már nagyon izgulnak!

Zenekarokat is vár az X-Faktor.

Geszti Péter és Tóth Gabi megállás nélkül készülnek az X-Faktor legújabb szériájára, ahol először fognak egymás mellett ülni mentorként. Geszti mesélt pár újdonságot a készülődő show-ról.

– Van egy új kategória, mégpedig a zenekarok, amelyek élőben játszanak a stúdióban már a válogatások kezdetétől. Ettől átütő erejű lesz a zene, és közöttük is vannak olyan ismeretlen arcok, akikről nem értem, hogy nem derült ki még eddig, mennyire tehetségesek – nyilatkozta a Life.hu-nak Péter, aki egyedül maradt a régi mentorcsapatból.

– Még tartogatnak meglepetéseket a válogatások, mert mindig jönnek emberek, akik tudnak újat mutatni és leesik az állunk. Emellett természetesen lesznek énekcsapatok és szóló énekesek is, de az igazi újdonságot a zenekarok jelentik majd. Ismét jönnek visszatérő tavalyi arcok, akik újra próbálkoznak és ez is nagyon izgalmas, mert van, aki egészen új arcát mutatja meg – tette hozzá.

Tóth Gabi is készül az új kihívásra.

– Munkával telik a nyár, még pár napra sem tudok elutazni egyelőre – kezdte Gabi, aki tudja, mit élnek most át a versenyzők, hiszen ő is tehetségkutató felfedezettje.

– Már nagyon várom, hogy induljon a show! És amiatt is izgatott vagyok, hogy kiderüljön, kiket kapok majd, és hogy foglalkozhassak velük. Megértem és átérzem, hogy mi zajlik bennük. Támogatni és bátorítani szeretném a versenyzőket – mondta a Stop.hu-nak az énekesnő, aki alig várja, hogy elfoglalhassa helyét a mentori székben.

Címkék: x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára