Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2013. Július 20. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Tóth Gabi és Geszti Péter már nagyon izgulnak!

Tóth Gabi és Geszti Péter már nagyon izgulnak!

Zenekarokat is vár az X-Faktor.

Geszti Péter és Tóth Gabi megállás nélkül készülnek az X-Faktor legújabb szériájára, ahol először fognak egymás mellett ülni mentorként. Geszti mesélt pár újdonságot a készülődő show-ról.

– Van egy új kategória, mégpedig a zenekarok, amelyek élőben játszanak a stúdióban már a válogatások kezdetétől. Ettől átütő erejű lesz a zene, és közöttük is vannak olyan ismeretlen arcok, akikről nem értem, hogy nem derült ki még eddig, mennyire tehetségesek – nyilatkozta a Life.hu-nak Péter, aki egyedül maradt a régi mentorcsapatból.

– Még tartogatnak meglepetéseket a válogatások, mert mindig jönnek emberek, akik tudnak újat mutatni és leesik az állunk. Emellett természetesen lesznek énekcsapatok és szóló énekesek is, de az igazi újdonságot a zenekarok jelentik majd. Ismét jönnek visszatérő tavalyi arcok, akik újra próbálkoznak és ez is nagyon izgalmas, mert van, aki egészen új arcát mutatja meg – tette hozzá.

Tóth Gabi is készül az új kihívásra.

– Munkával telik a nyár, még pár napra sem tudok elutazni egyelőre – kezdte Gabi, aki tudja, mit élnek most át a versenyzők, hiszen ő is tehetségkutató felfedezettje.

– Már nagyon várom, hogy induljon a show! És amiatt is izgatott vagyok, hogy kiderüljön, kiket kapok majd, és hogy foglalkozhassak velük. Megértem és átérzem, hogy mi zajlik bennük. Támogatni és bátorítani szeretném a versenyzőket – mondta a Stop.hu-nak az énekesnő, aki alig várja, hogy elfoglalhassa helyét a mentori székben.

Címkék: x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 11:00, szombat | Bulvár

Több szabályt is megsértett az óriáskerék szállítója, elképesztő választ adott a sofőr a rendőröknek

Na, ez a válasz talán még a rendőröket is meglepte.

2023. Június 01. 13:53, csütörtök | Bulvár

Csillagot kap Tupac Shakur a hollywoodi Hírességek sétányán

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper - jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.

2023. Május 30. 11:29, kedd | Bulvár

Biciklivel az M1-esen, elektromos triciklivel az M4-en - Avagy a magyar autópályák csodái

Egészen bizarr összeállítást tett közzé az autópályák fenntartását végző cég közösségi oldalán.

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.