Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. December 06. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Tűz Szentendrén és Pomázon

Tűz Szentendrén és Pomázon

Szentendrén egy lakás, Pomázon pedig egy asztalosműhely tetőszerkezete gyulladt ki.

Berendezési tárgyak, bútorok kaptak lángra egy épületben vasárnap este Szentendrén, a Papszigeti úton. Az ingatlan egy helyiségében és konyhájában csaptak fel a lángok. A tűzoltók kiérkezése előtt a házban tartózkodók egy gázpalackot kihoztak az égő épületből, eközben egy ember könnyebb égési sérüléseket szenvedett, őt a mentők a helyszínen ellátták. A szentendrei hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd szellőztették át az épületet.

Kigyulladt egy körülbelül négyszáz négyzetméter alapterületű, asztalosműhelyként használt épület tetőszerkezete hétfő kora délelőtt a pomázi Rákóczi Ferenc utcában. A tűzhöz a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Fotó: BM OKF médiaszerver/PMKI Szentendre HTP

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben