Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. December 13. 10:19, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Új helyen a sorszámhúzás a hivatalban

Új helyen a sorszámhúzás a hivatalban

Már nem a városháza épületében, hanem a szemközti okmányirodában kell sorszámot húzniuk az ügyintézésre érkezőknek szerdától. Az év végi zárás miatt tömeg lehet jövő héten, aki teheti, inkább januárban intézkedjen.

Szerdától már nem a városháza épületében, hanem az okmányirodában kell sorszámot kérniük az ügyfeleknek az ügyintézésükhöz. A polgármesteri hivatalba érkezők így már a szemközti okmányirodában kérhetnek sorszámot, melyhez az automatát is áttelepítették a hivatal munkatársai, így már nem a hivatal főépületében működik az ügyfélhívó rendszer. A változás a január elsejével életbelépő járási rendszernek köszönhető.

A várakozásra a hivatal az okmányirodában kialakít egy várakozó helyet, ahol az ügyfelek kulturált körülmények között várhatják ki sorukat, fejtette ki Molnár Ildikó. A címzetes főjegyző hozzátette, január elsejétől az okmányirodák a járási hivatalokhoz tartoznak majd, így más irányítás alatt zajlik ez az ügyintézés jövő évtől, sőt elképzelhető, hogy az ügyfélfogadás rendje is változik. Minderre azért volt szükség a főjegyző szerint, hogy jobban elkülönüljön majd egymástól a polgármesteri és a járási hivatal.

Ez a változás év végéig nem befolyásolja az internetes ügyfélfogadást, a személyesre azonban némi hatással lesz. Az év végi zárások miatt ugyanis a két ünnep között zárva lesz az okmányiroda. Mivel a pomázi már december 17-étől nem tart ügyfélfogadást, ezért a szentendrein nagy tömegre számít a főjegyző. Ezért Molnár Ildikó azt kéri, hogy akinek van módja, foglaljon időpontot, vagy ha az ügyintézése nem annyira sürgős, akkor intézze januárban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.