Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Szeptember 26. 10:09, csütörtök | Sport
Forrás: InfoVáros | -Hajósi Miklós-

Új navigátorral a Vác Ralin

Új navigátorral a Vác Ralin

Riport Buránszki József Rally versenyzővel, a IV. PM Peugeot Vác Rali után.
Túl vagyunk egy prológgal és gyorsokkal megrendezett Vác Ralin

De kezdjük a prológgal. Egy kategória negyedik időt sikerült mennetek a majdnem kopp sötétben. Ennyire bejött ez a szakasz?

- Igen negyedik idővel végeztünk. Bentről is jónak tűnt a tempó. Viszont nem értékeljük túl, mert az én múltam inkább az ügyességi versenyek MiniRally világában ennyit tapasztalati szinten feltételezett. Természetesen a helyezésnek örülünk, és bízunk benne, hogy a kategória társak is ugyanúgy komolyan vették a prológot mint mi.

A Nagymaros - Kóspallag SS2 gyorson, akár kategória 8-9-ik helyre is elég lett volna az időtök, ha..... Mi is történt azon a szakaszon?

- Egy hiba, amit még nem tudok pontosan mi volt. 100 méter egyenes után egy tempós jobb kanyarban egy bukkanón egy pici fékkel megúszott a kocsi hátulja. Sajnos már nem tudtam korrigálni, és bután reagáltam le én is. Fogható megcsúszásból így lett egy fenékkel árokba csúszás. Nem lett semmi baja jóformán a kocsinak, de nem tudtunk kb. 5-10 percig kijönni. A belső kamerát majd kiértékeljük és okosabbak leszünk.

A Gombás - Sejce pályán már hasonló időket autóztatok újdonsült navigátoroddal, Nagy Petivel. Mennyire tudtatok összeszokni a nap folyamán?

- Nagy Peti nekem nagyon jókor tudott segíteni, ami nem csak a navigátor hanem a sofőri feladatokban is pontosabban az ottani hibás berögződéseken is javított.

A kommunikáció rendben volt, mindent pontosan kaptam vissza. Petivel egyszerű, mert ő mint sofőr és mint tapasztalt navigátor 2:1 ahogy szokták mondani. Igyekszünk a következő évben is a segítségével tovább fejlődni.



Ha lehetne mit tennél másképp a Vác Rallyval kapcsolatban?
- Nem árulok el nagy titkot, ha a balesetet csináltam volna másképpen!

A többi fokozatosan jobb és jobb volt.

Sokat tanultunk.

Amit nem tudtunk befolyásolni, az a rendezés volt. Ott sok volt a hiányosság. Bízom benne, hogy a rendezőség értékelni fogja a panaszokat és jobban felkészül a következő futamokra a versenyző párosok legnagyobb elégedettségére!

Örök hála azoknak a cégeknek akik segítik a felkészülést és a versenyzésünket!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.