Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Február 11. 09:30, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Új ünnep, újuló tornacsarnokok, ittasan baleset – Heti hírek

Új ünnep, újuló tornacsarnokok, ittasan baleset – Heti hírek

Új városi ünnepel gazdagodik Szentendre, megújul a Rákóczi és a Móricz tornacsarnoka, állás a városházán, súlyos baleset ittasan, indul idén is a Dunakanyar Hangja tehetségkutató… Hírösszefoglaló.

Új városi ünnep Szentendrén
Idéntől, Balassi Bálintra emlékezve, Bálint naphoz kapcsolódva egy új hivatalos városi ünnepel gazdagodik Szentendre, erről döntött a közelmúltban a város képviselő-testülete. Részletek ITT!

Idén ki lesz a Dunakanyar Hangja? - videóval
Negyedik alkalommal zajlik le a Dunakanyar Hangja tehetségkutató verseny márciusban, a megmérettetésnek pedig idén Dunakeszi ad otthont. Az első válogató március elsején lesz, melyre bárki nevezhet. Részletek ITT!

Mégis épülhet óvoda Pismányban
Mégis épülhet óvoda Pismány városrészben, miután előbb az Egres útra tervezett intézmény pályázata tartaléklistára került, utóbb viszont mégis nyert. Az önkormányzat vizsgálja az építés lehetőségeit. Részletek ITT!

Megújul a Rákóczi-tornacsarnok
Utolsó fázisába ért a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium tornacsarnokának felújítása. A munkálatok hajrájában jelenleg az öltözők átépítése zajlik valamint a tornacsarnok sportpadlójának elhelyezése – írtuk múlt héten. Részletek ITT!

A Móricz-tornacsarnok is megújul
Elkezdődött a Móricz Zsigmond Gimnázium tornacsarnokának felújítása is, köszönhetően egy sikeres pályázatnak valamint 140 millió forintos támogatásnak. Részletek ITT!

Ittasan súlyos baleset Dunabogdánynál
Súlyos baleset történt múlt szerdára virradóra Dunabogdánynál a 11-es úton, egy személyautó házfalnak csapódott, a sofőr ittasan vezetett. Részletek ITT!

Exkluzív wellness éjszaka Valentin napra
Nemcsak szívecskés tárgyak vagy egy csokor virág lehet Valentin-napi ajándék, hanem egy közös program, koncert vagy vacsora, de akár egy kettesben eltöltött wellness-est is. Ezt kínálja a V-8 Bálint napra. Részletek ITT!

Állás a városházán
Gazdasági adminisztrátort keres a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal. Az állásra február 22-éig jelentkezhetnek az érdeklődők. Részletek ITT!

Gyűjtsük a farsangi fotókat! – játék
Gyűjtse mindenki a farsangi, beöltözős fotóját, mert amellett, hogy egy kellemes élményt örökít meg, hamarosan új fotójátékunknak is ezek a képek lesznek a főszereplői. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: