Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Január 28. 07:57, hétfő | Helyi
Forrás: Rendőrség / fotó: illusztráció

Újabb hó, újra csúszós utak

Újabb hó, újra csúszós utak

Helyenként ismét havazik megyénkben, így a főutak ismét nedvesek, a fagypont alatti hőmérséklet miatt főként külterületen jegesek, csúszósak. Baleset egyelőre nem akadályozza a forgalmat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak a Tiszántúlon lehet napsütés. A Dunántúlon és a Duna-Tisza közén számíthatunk hóra, délnyugaton, nyugaton helyenként havas eső, átmenetileg ónos eső is eshet. Többnyire mérsékelt lesz a szél. A csúcshőmérséklet -2 és +2 fok között valószínű, késő este pedig 0, -5 fok várható.

A rendőrség felhívja arra a figyelmet, hogy az utakon való biztonságos közlekedéshez téli gumikra, a megengedettnél lassabb haladásra, valamint a biztonsági öv használatára szükség van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben