Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Február 06. 07:23, péntek | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Újabb ittas vezetők mehetnek bíróságra

Újabb ittas vezetők mehetnek bíróságra

Újabb ittas sofőröket kaptak el a szentendrei rendőrök a térségben a közelmúltban. A bűncselekményt elkövetőek ellen pedig a minap tett vádemelési javaslatot a hatóság.

A 44 éves budakalászi Sz. Gábor járművezetőt 2014. november 18-án este, Budakalászon közlekedési balesettel összefüggésben vonták intézkedés alá a rendőrök. Az ellenőrzés során a járőrök észlelték, hogy a férfi alkohol befolyása alatt áll, ezért vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott.

M. Péter Gyula 41 éves budapesti lakos 2014. november 23-án este gépjárművel közlekedett Pomázon, amikor a rendőrök intézkedés alá vonták. A szonda eredménye ebben az esetben is a gépjárművezető ittasságát bizonyította.

T. Péter Pál 50 éves tahitótfalui lakos 2014. december 6-án a késő esti órákban gépjárművével Tahitótfaluban közlekedett. A járőrök az intézkedés során észlelték a férfi ittasságát. A gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.

A férfiak ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán. Gyanúsítotti kihallgatásuk során mindhárman elismerték a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozóhatóság befejezte az eljárást velük szemben és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Szentendrei Járási Ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.