Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. November 12. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: Önkormányzat

Újabb zöldhulladék-begyűjtés Szentendrén

Újabb zöldhulladék-begyűjtés Szentendrén

A harmadik ütemmel november 16-án folytatódik a kerti zöldhulladék-begyűjtés Szentendrén. A Városi Szolgáltató munkatársai a zsákokba tett növényi szemetet szállítják el az akció során.

III. ütem:
Időpont: 2012. november 16.
Körzet: Belváros (Dunakanyar krt. – Duna által határolt terület)
Izbég (Kovács L.u. – Füzespark – Vasvári ltp. – Sztaravodai út – Dömörkapu által határolt terület)

A VSZ Zrt. a kerti zöldhulladékot darabolva, zsákokban szállítja el. A cég közleménye szerint zsákokba helyezhetők: lomb, fa és bokor nyesedék, nyírt fű, gyom. A vastagabb faágakat, dísznövényeket darabolva (maximum 1 méter hosszig), összekötve helyezhető a zsákok mellé. A cég kéri,hogy a kerti zöldhulladékot legkésőbb az ütemtervnek megfelelően szombaton 6 óráig helyezzék ki az érintettek. A késve kihelyezett zöldhulladékot ugyanis nem áll a Zrt. módjában elszállítani. Emellett, ha a cég munkatársai a zöldhulladékos zsákokban háztartási-, vagy egyéb hulladékot találnak, azt nem szállítják el.

További információk: www.vszzrt.hu vagy a 26/300-407-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.