Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Október 13. 07:00, kedd | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Újra a Mecsekben

Újra a Mecsekben

SOLID Racing Team – Mecsek Rallye 2015.10. 16-18.
Kondella Péter – Szilassy Arnold, Mitsubishi Lancer Evolution IX.

A Baranya Kupán megszerzett tapasztalatok birtokában érkezik a Mecsek Rally-ra a SOLID Racing Team versenyzőpárosa. Céljuk nem más, mint a fejlődés, és a szükséges további tapasztalatok megszerzése.

A Baranya Kupán újabb lépéseket tettünk annak irányába, hogy közelebb kerüljünk az autóhoz. Vannak még hiányosságok, melyeken változtatnunk kell, de úgy érezzük, hogy a csonka évünk ellenére jól át tudtunk állni a Hondáról az EVO-ra.

A Mecsek Rally pályái közül párat ismerünk, ez arra lesz elég, hogy a részletekre jobban tudjunk a pályabejáráskor figyelni. Szeretjük a mecseki pályákat, ahol ezúttal tét nélkül tudunk autózni. Ettől függetlenül szeretnénk gyorsulni, fejlődni, és a 3-as kategóriatársakhoz közelebb kerülni – mondta Kondella Péter.

A legutóbbi megmérettetés óta volt alkalmunk menni az autóval. Kicsit megmozgattuk csúszósabb körülmények között. Ez még akár jól is jöhet a versenyen, ha az időjárás megviccelne minket. Az elmúlt évek során roppant pechesen, de mindig adódott valami probléma ezen a futamon. Vagy egy kiesés, vagy csak valami technikai probléma, de mindig kijutott a jóból. Reméljük, ez a sorminta megszakad, és vasárnap elégedetten szállunk ki az autóból. A verseny kezdetétől a végéig kihozzuk lehetőségeinkből a maximumot, hogy úgy tudjunk minden napot zárni, Mi megtettünk mindent. Az, hogy ez időben és helyezésben mire lesz elég, a hétvégén kiderül – fűzte hozzá Szilassy Arnold.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; PWENT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – MEZ-EXPRESSZ.HU, Termelői méz; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; V4 Transport Szállítmányozási Kft.; RAIKER – www.raiker.hu ; Rajkai Takarék; SILVER KE Hungária Kft.; PumaTools Kft. – www.pumatools.hu ; Gigabit Kft – Next Generation Group; Hetényi Pincészet; Mastersoft Technologies Kft.; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; www.solidracing.hu

Címkék: autósport, Mecsek, rali, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.