Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. December 08. 07:32, hétfő | Helyi
Forrás: Szentendrei Kosárlabda SE

Újra győztek a szentendrei kosaras lányok

Újra győztek a szentendrei kosaras lányok

Ismét győzelmet könyvelt el a Szentendrei Kosárlabda SE kadet lánycsapata a hétvégén. Az alakulat Taksonyba utazott, ahol a helyieket győzték le nagy különbséggel játékosaink.

A hétvégén ismét minden szentendrei kosárlabda csapat pályára lépett volna, ám a felnőtt együttes mérkőzését az ellenfél végett törölték, így Mikulás napján három alakulatunk lépet pályára.

„A jegyzőkönyvekből egyébként is a győzteseknek járó piros példányok voltak célul kitűzve, de miután a Mikulás színe piros, és ehhez a naphoz ez a szín passzol, így duplán is ezt a célt tűztük ki magunknak. Ez sajnos nem minden csapatunknak sikerült, de a Kadet Leány és a Junior Fiúknak igen. Gyerek csapatunknak ezúttal sajnos be kellett érnie a kék példányokkal. Sebaj, a piros példány máskor is nagy öröm. A következő mérkőzésig kijavítják a hibákat, és legközelebb elhozzák a piros példányt” – fejtette ki Könczöl Attila klubvezető a hétvégét követően.

JKC-FKE - Szentendrei KSE (kadet lánycsapata) - Vágvölgyi Fanni

Ezen a hétvégén a szentendrei lányok Taksonyba utaztak, hogy megmérkőzzenek az FKE csapatával. A mérkőzés ugyan szombaton volt, mégis reggel 7 órakor, már úton volt a csapat, mert 9 órakor kezdődött a mérkőzés.
Az első néhány perc a hazaiak számára alakult jobban. A 4. percben már 7-3-ra vezettek. Majd a szentendrei lányok összeszedték magukat és zsinórban 19 pontot dobtak, miközben a hazai csapat egyszer sem tudta kosárral befejezni a támadásait. Végül a nagyszünet előtti utolsó néhány percben szereztek egy kosarat, így a félidei eredmény 9-22 lett.

Újra győztek a szentendrei kosaras lányok

A nagyszünet után a szentendrei lányoktól továbbra is összeszedett védekezést láthattunk és támadásaikat többnyire kosárral tudták befejezni.
Miután a hazai csapat edzőjét két technikaija miatt kiküldték a teremből, és csak a másodedzőjük marad a kispadon, az FKE csapata teljesen szétesett, nagyon nehéz helyzetbe került. A harmadik negyedben az eredmény 16-31 lett.
A mérkőzés utolsó negyedében nyugodt, kijátszott támadásokat láthattunk a vendégcsapattól, így az igazán szép támadásokat kosárral tudták befejezni. A sérülteket és betegeket nélkülöző szentendrei lányok megőrizték előnyüket, így megérdemelten hozták haza a jegyzőkönyvből a győztesnek járó piros példányt.

JKC-FKE - Szentendrei KSE 25-47

További mérkőzésösszegzők hamarosan!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe