Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Május 08. 08:19, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Újra óriási dugó Szentendrén, vajon a lámpák miatt?

Újra óriási dugó Szentendrén, vajon a lámpák miatt?

Sosem volt idegrendszer-kímélő mutatvány bejutni Szentendréről a fővárosba a reggeli csúcsban, mostanság azonban durvább a helyezet. Óriási dugóra kell számítanunk, vélhetően a lámpák újrahangolása miatt.

Már hétfőn is írtuk, hogy a szokottnál jóval nagyobb dugóra kell számítani Szentendrén a 11-es úton, akkor elsősorban a május elsejére kitett zászlók leszedése okozott némi fennakadást.

Ma azonban ismét jelentős torlódásokkal és ideges autósokkal találkozhatunk a 11-es úton.

Már többen jelezték olvasóink közül, hogy vélhetően a közlekedési lámpák közelmúltbeli újrahangolása okozza a fennakadást. Egyelőre erről még nem kaptunk hivatalos tájékoztatást, de reméljük, hamarosan közölhetjük az illetékesek álláspontját.

A fővárosba jutás nehézségét akár még tetőzheti egyebek mellett egy baleset is, mint az Árpád hídon tegnap történt, ami szintén jelentős torlódást okozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben