Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. Május 30. 09:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: Figyelő Online

UNIQA Manager Open

UNIQA Manager Open

A 2016. évi Országos Menedzser Teniszbajnokság második versenyének Szentendre adott otthont.

Helyszíne a Duna korzó melletti Postáslidó Sportcentrum kiválóan előkészített pályái voltak. Nemcsak a helyi egyesületben illetve a környéken teniszező menedzserek indultak el, hanem érkeztek vállalkozók és cégvezetők a fővárosból, Gyöngyösről, Kecskemétről és Szegedről is - írja a Figyelő Online.

Az ünnepélyes megnyitó során Baracskai Ferenc a Menedzserszövetség nevében üdvözölte a résztvevő versenyzőket, egyúttal felhívta a figyelmet a szövetségi tagság előnyeire a színes programokra egyben kellemes kikapcsolódást és fair játékot kívánt az indulóknak. Hámori Tamás versenyigazgató örömmel jelentette be, hogy új névadó támogatója van a Bajnokságnak, utalt az idénynyitó győri verseny sikerére, felhívta a figyelmet a pontozási rendszer idei módosításra, majd ismertette a sorsolás eredményét és a játékrendet. Külön üdvözölte a versenysorozatba először bekapcsolódó, az üzleti szférában dolgozó korábbi neves teniszező házaspárt a Kántor Imre - Polonyi Anna kettőst, valamint az ELTE tanszékvezetőjét dr. Bárdosi Vilmost és párját a műszaki pályán tevékenykedő Szikora Zoltánt. Új belépő volt egy kecskeméti vállalkozó páros is.

A csoport küzdelmekben általában a papírformának megfelelő eredmények születtek, az egyikben körbeverés eredményeként azonban csak 1-1 játék különbség határozta meg a továbbjutókat. A budapesti döntőn történő részvételt is biztosító legjobb négy között a fővárosból érkezett Horváth Sándor - Úr Viktor páros sima győzelmet aratott a Kántor -Polonyi kettős ellen. A másik ágon ugyanezt tette a tavalyi évben több versenyen is helyezést szerzett kecskeméti Csávás-Tóth páros és jutott a döntőbe a Bárdosi Vilmos- Szikora Zoltán páros ellenében. A döntőn a tavalyi országos pontversenyt megnyerő, itt is győzelmet arató fővárosi duó megvédte az elmúlt évi elsőségét.

A vigaszdíjban is ismert párok versenyeztek, kivéve a kecskeméti Szentmihályi Csaba - Szentgyörgyi László kettőst, akik nemcsak a gyöngyösiek első párosát a Ludányi Zoltán - Bengyel Zsolt párt de a jó nevű szegedi párost a Török Gábort és Lajos Attilát legyőző ugyancsak gyöngyösi Fricz Dániel - Bernáth Zsolt összeállítású párt is két vállra fektetve szerezték meg az első helyet.

Az eredmények:

1. Horváth Sándor - Úr Viktor / Budapest /
2. Csávás István - Tóth Balázs / Kecskemét /
3. Kántor Imre - Polonyi Anna / Budapest / és dr. Bárdosi Vilmos / Budapest / - Szikora Zoltán / Szentendre /

Az új szabályok szerint Horváth S. és Úr V. 10 -10 , Csávás I. és Tóth B. 7-7 , Dr. Bárdosi V. és Szikora Z. 5-5 pontot szereztek. A győri idénynyitót is figyelembe véve, 10 pontos még Hegyi J. és Hegyi Z., 7-7 pontos a dr. Sás T. és Laska M., 5-5 pontot ért el az Amberger Á. és Kincses A.

A főtábla győztes párja ezúttal a Gundel Étterem 2-2 személyes vacsora kuponját kapta, a világszerte ismert étterem menedzsmentje a legújabb támogatója a Bajnokságnak. A helyezettek és a vigaszdíj legjobb 4 párja az UNIQA ajándékait, a Béres Rt. termékeit, éves Piac&Profit előfizetést, a Kaisergarten Nier Kft. kiváló borait nyerték el, akik ezúttal is a legfinomabb külföldi import termékekből kínálták a rendezvény alatt a vendégeket és a hozzátartozókat.

A versenyigazgató köszönetet mondott a vendéglátó klub képviselőinek, valamint a még nem említett olyan támogató cégeknek, mint a Decathlon, a Globomax, a KPMG és az Autó-Licit Kft. Az indulók ezen kívül, kézhez kapták a Figyelő, a Manager Magazin, a Piac&Profit és az Üzleti Magazin aktuális lapszámait.

A szentendrei indulók közül többen azzal búcsúztak, hogy ott lesznek a következő, május 28-i szegedi fordulón.

Fotó: Manager Open

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára