Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Augusztus 18. 15:40, kedd | Sport

US Open - Babos Tímea hétfőn repül New Yorkba

US Open - Babos Tímea hétfőn repül New Yorkba

Babos Tímea ott lesz az augusztus 31-én rajtoló amerikai nyílt teniszbajnokságon.

"A múlt hét elején határoztam el, hogy elindulok a US Openen. Fel kell készülni lelkileg és fizikailag is arra, hogy nagyon sok nehézség lesz, mindenesetre a héten már keménypályán edzek" - mondta az M1 aktuális csatornának kedden a világranglista 101. helyezettje, aki hétfőn repül New Yorkba.
A 27 éves játékos júliusban úgy vélekedett, hogy óriási baklövés lenne megrendezni a US Opent, erről most közölte, most sem ért egyet a lebonyolítással, de fontos versenyről van szó, amelynek megmaradt a Grand Slam-titulusa és az összdíjazása is.
"Napi hat-hét órát edzek mostanában, és fél év szünet után várom már a tétmeccseket. A Cincinnatiből áthelyezett előversenyre is azért nem neveztem, mert a szigorú biztonsági előírások miatt ott kevesebbet tudnék edzeni a US Open előtt" - jelentette ki Babos Tímea, aki legutóbb március 2-án lépett pályára, amikor a nyitófordulóban kikapott Lyonban, így idén továbbra sem nyert még egyesben főtáblás meccset.
A párosban háromszoros GS-bajnok játékos New Yorkban is a francia Kristina Mladenovic oldalán szerepel - akivel fél éve nem találkozott -, de mivel a szokásosnál kisebb lesz a főtáblás mezőny, és más lesz a pontozás, nem tudni, hogy a párosoknál is Grand Slamnek minősül-e majd a viadal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.