Városlista
2020. november 26, csütörtök - Virág

Hírek

2014. Március 27. 07:35, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/Szentendrei Kapitányság

Úttest közepén ülő idős nőnek segítettek a szentendrei rendőrök

Úttest közepén ülő idős nőnek segítettek a szentendrei rendőrök

Elesett Budakalászon és nem tudott lábra állni egy 67 éves nő a minap, akinek az éppen arra járőröző szentendrei rendőrök hívtak mentőt.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai március 23-án 18 óra körüli időben mozgó ellenőrzést hajtottak végre Budakalászon, amikor az egyik utcában észrevették, hogy egy nő ül az úttest közepén. A fővárosi asszony a rendőröknek elmondta, hogy a nedves úton elcsúszott, ráesett a jobb bokájára és nem tud felállni. A járőrök azonnal mentőt hívtak a sérült asszonyhoz, akit további ellátás céljából kórházba szállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 20:08, szerda | Sport

Szeretnénk bebizonyítani, hogy van helyünk a férfiak között

Vogelék a Kanári-szigeteken zárják a szezont.

2020. November 25. 18:08, szerda | Belföld

Változik a járványgörbe, kevesebb pozitív esetet regisztráltak

A múlt heti adatokat tekintve látható, hogy változik a járványgörbe, az azt megelőző hetihez képest kevesebb pozitív esetet regisztráltak - közölte az országos tisztifőorvos az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján.

2020. November 25. 17:10, szerda | Külföld

Rekordot döntött a járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban

Minden korábbinál magasabbra emelkedett, és első alkalommal haladta meg a négyszázat a koronavírus halálos áldozatainak napi száma Németországban a Robert Koch közegészségügyi intézet (RKI) szerdai adatai szerint.

2020. November 25. 16:09, szerda | Belföld

Egymillió tabletta favipiravir ékezett Kínából

Újabb egymillió tabletta favipiravir érkezett Kínából szerda hajnalban - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook-oldalán közzétett videóban.