Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2012. Október 12. 11:57, péntek | Helyi
Forrás: lvp / fotó: v-8.hu

V-8-as akciók a Magyar Fürdőkultúra Napján

V-8-as akciók a Magyar Fürdőkultúra Napján

Félárú a belépő szombaton a Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából a V-8-ban. Az uszoda emellett azonban még jó néhány akcióval várja vendégeit.

A Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából 50 százalékos kedvezményt ad az uszoda és wellness jegyből vendégeinek szombaton a Vizes Nyolcas Uszoda, mely emellett hosszabb nyitva tartással várja a fürdőzőket. A vendégek mindezen felül akár ingyenes szauna szeánszokon és félárú masszázsokon is részt vehetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 12:09, szombat | Belföld

Minden eddiginél többen kérték márciusban a csokot

Minden eddiginél többen igényelték márciusban a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) - írta a Magyar Nemzet szombaton.

2020. Május 30. 11:03, szombat | Külföld

Washington megszünteti kapcsolatait a WHO-val és visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát

Washington megszünteti minden kapcsolatát az Egészségügyi Világszervezettel (WHO), valamint a kínai jogsértés miatt visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát

2020. Május 30. 10:09, szombat | Belföld

Megfelelő intézkedésekkel minimális a fertőzésveszély a repülőgépeken

A légiközlekedésben bevezetett egészségügyi intézkedésekkel minimálisra csökkenthető annak az esélye, hogy valaki egy légi járaton fertőződjön meg koronavírussal

2020. Május 30. 09:07, szombat | Külföld

Olaszországban június 3-tól feloldják a tartományok közötti utazási korlátozást

Az olasz kormány a koronavírus miatti intézkedések oldásának korábbi ütemezéséhez tartja magát, és június 3-tól engedélyezi a tartományok közötti szabad mozgást az egészségügyi miniszter péntek esti közlése szerint.