Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Január 30. 08:09, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/fotó:szentendreihirek.hu

V-8: megvan a 800.000 vendég – jubileumi ajándék

V-8: megvan a 800.000 vendég – jubileumi ajándék

Túl a 800 ezer vendégen a szentendrei V-8. Szerda délután jubilált az uszoda és szabadidőközpont Andreszné Sudár Nórának köszönhetően, aki három kislányával érkezett. Az alkalomból egy éves bérlet a nyereménye.

Andreszné Sudár Nóra volt a 800.000-ik látogatója a szentendrei uszodának, amiért a V-8 – korábbi felhívásában – egy éves uszodabérlet ajánlott fel. A jubiláló látogató szerdán délután érkezett kislányaival, a tízéves Roxána Nórával, a nyolcéves Alexa Kirával valamint a 2 és féléves Fédra Beatrixszal. Az uszoda közelében élő család már két éve sportol rendszeresen a V8-ban, így különösen örültek a nyereménynek, amihez Dietz Ferenc polgármester és Pázmány Annamária képviselő is gratulált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben