Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Április 06. 22:09, vasárnap | Helyi
Forrás: MTI

Választás: szabálysértő kampányolás - elmarasztalt ellenzéki összefogás Pomázon

Választás: szabálysértő kampányolás - elmarasztalt ellenzéki összefogás Pomázon

Választás: szabálysértő kampányolás - elmarasztalt ellenzéki összefogás Pomázon

A három szavazókörnek is helyet adó egyik pomázi iskolától kevesebb mint 150 méterre folytatott kampány miatt marasztalta el az ötpárti ellenzéki összefogást a 3-as számú, szentendrei központú választókerület országos egyéni választási bizottsága - tájékoztatta a választási iroda vezetője vasárnap délután az MTI-t.

Molnár Ildikó elmondta, hogy egy pomázi választópolgár jelzése szerint a 12-es, 13-as és 14-es szavazókörnek helyet adó pomázi Mátyás király általános iskola közvetlen szomszédságában (a 150 méteres "tiltott zónán" belül) a "kormányváltók" standot állítottak fel, s ott kampánytevékenységet folytattak.

A választási bizottság helyt adott a kifogásnak, miután megállapította a szabálysértés tényét, egyúttal eltiltotta az érintetteket a további szabálysértéstől - tette hozzá a szentendrei választási iroda vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: