Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Július 08. 18:44, hétfő | PR

Változatos és hatékony mozgásformát keresek!

Változatos és hatékony mozgásformát keresek!

Ha te is a tökéletes edzéstípust kutatod, ami nem unalmas, cserébe szuper erőnlétet és alakot csinál, ne menj tovább, megtaláltad! Próbáld ki a köredzést, a cross training-et! Vigyázz, függőséget okoz!

Nem mindenki élvezi hosszú távon az egyhangú, kondigépes edzéseket vagy a többé-kevésbbé egyforma felépítésű aerobic órákat. Ezek hatása vitathatatlan, persze, mégis sokan változatosabb, színesebb alternatívákat keresnek – kompromisszumok nélkül. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, örülni fogsz: már Magyarországon is egyre több helyen érhető el a cross training! Mondj búcsút a monotóniának, és készülj fel egy izgalmas, kemény, de szórakoztató tréningre, amivel – megfelelő táplálkozással megtámogatva – álomalakot és hihetetlen izomzatot érhetsz el, miközben jól is érzed magad.

Miről is van szó?

A csoportosan és egyénileg is végezhető köredzés több irányzat legjobb, leghatásosabb elemeit ötvözi annak érdekében, hogy mindenki kihozhassa magából a maximumot. A sportág fókuszában a saját súllyal, a gravitáció ellenében végzett gyakorlatok állnak, de egyes feladatokhoz előkerülhet a gumikötél, a kézi súlyzó és a bokszzsák is. Az órákon, egymás után, akár 15 izomcsoportot is átmozgathatsz, így szó szerint minden porcikádat edzheted. Így természetesen az eredmény sem marad el: a köredzés fejleszti a szív- és érrendszert, növeli az állóképességet, illetve segítségével fantasztikus, nőies alakot érhetsz el.




Kinek jó?

Nem szeretjük a „mindenkinek” válaszokat puffogtatni, de a Cross training valóban mindenkinek, életkortól és testsúlytól függetlenül ajánlható – persze egy megfelelően szakképzett edző felügyelete alatt. A feladatsorok intenzitása, összetettsége, nehézsége teljesen testreszabható, így a saját súllyal edzés idősebbeknek vagy túlsúlytól szabadulni vágyóknak is szuper választás.

Hogy néz ki egy edzés?

Egy-egy tréning célja az izomcsoportok alapos megdolgoztatása, így a nyújtás, az erősítés, a koordinációt és állóképességet fejlesztő feladatok mind helyet kapnak a sorozatokban. Bemelegítés után végigcsinálhatjátok a fekvőtámaszok, guggolások, kitörések és ugrások minden lehetséges formáját, de sorra kerülhet futás, ugrálókötelezés, súlyzózás is. Az egyes elemeket egyszerre, vagy akár felváltva (azaz körben haladva) is végezhetitek a csoport többi tagjával.
A Cross training órán fontos, hogy a pulzus végig magas maradjon, ezért nincsenek hosszabb pihenők: az egyes gyakorlatok szünet nélkül követik egymást. Vagyis a monotóniának és a lazsálásnak egyszer és mindenkorra búcsút mondhatsz!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.