Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Március 15. 06:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/szentendrei rendőrség

Verekedés Szentendrén – most várhatják a vádemelést

Verekedés Szentendrén – most várhatják a vádemelést

Vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség a nyomozást annak a három férfinak az ügyében, akik még tavaly ősszel verekedtek össze Szentendrén.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást S. Péter 28 éves pomázi, M. Tibor 48 éves szentendrei és H. Róbert 50 éves budapesti lakosok ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint H. Róbert egy korábbi nézeteltérés miatt megjelent M. Tibor szentendrei házánál tavaly október 4-én este, ahol vitába keveredtek. H. Róbert szidalmazta a házigazdát, aki megpróbálta elzavarni, de nem járt sikerrel. Ekkor a 48 éves férfi lefejelte 50 éves ismerősét. M. Tibor segítségére rokona, S. Péter sietett, akivel közösen kitessékelte a férfit a kertből, de az utcán tovább dulakodtak.

A vizsgálók mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük a napokban éltek vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.