Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. November 15. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: DMRV Zrt.

Vízihiány Budakalászon

Vízihiány Budakalászon

Ivóvíz távvezetéken végzendő tűzcsap beépítési munkák miatt november 17-én 8-14 óráig nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Budakalász területén.

Az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetés Budakalászon az alábbi utcákat érinti: Táncsics utca – Gerinc u. - Fél u. – Szeder u. – Alsóvár u. – Felsővár u. – Ady E. u. – Batsányi u. – Jókai M. u. – Vasút sor – Hársfa u. – Gyár u. – Harmat u. – Golgota u. – Áfonya u. – Cseresznyés u. – Szeglet u. - Budai u. Petőfi tértől Békásmegyerig.

Kérjük, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A tűzcsap beépítési munkák ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani!Amennyiben a beépítési munkákat a megadott időpont előtt befejezzük, a vízszolgáltatást azonnal helyreállítjuk!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Megértő türelmüket köszönjük!

DMRV Zrt.

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.