Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. November 23. 08:44, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Vöröskő futás és teljesítménytúra Leányfalun

Vöröskő futás és teljesítménytúra Leányfalun

A Vöröskő futás és teljesítménytúra várja november 24-én Leányfalun mindazokat az érdeklődőket, akik tudásszinttől függetlenül a mozgás öröméért vennének részt egy sporteseményen.

Vöröskő futás és teljesítménytúrát Leányfalu-Triatlon csapata rendezi, amelynek tagjai évente több versenyre is ellátogatnak, és közben felmerült bennünk a gondolat, hogy miért ne próbáljanak meg több versenyt rendezni környezetünkben, a Dunakanyarban is.

Így jött az ötlete a Vöröskő futás és teljesítménytúrának is, melyen tudásszinttől függetlenül vehetnek részt az érdeklődők, akiknek nemcsak a mozgásra, hanem hasonló gondolkodású társaik megismerésére is kiváló lehetősége az esemény.
November 24-én, szombaton bármilyen zord és télies arcát is mutassa az időjárás a résztvevők megmutatják, hogy együtt erősek és feljutnak a csúcsra.

A versenytáv 5,8 kilométer, a szintemelkedése 410 méter. A megmérettetésre a helyszínen lehet regisztrálni 9 órától, a nevezési díj pedig egy nagy tálca szendvics vagy sütemény, vagy 2 kilogramm gyümölcs, vagy 3 üdítő, amiket a visszaérkezés után együtt fogyasztanak el a résztvevők.

A teljesítménytúra 11 órakor indul, míg a futás résztvevői 12 órakor rajtolnak a Fortuna Üdülő területéről. Az eredményhirdetés 16 órától várja a túrázókat, futókat, akik közül az utóbbiak első három helyezettje, természetesen korosztályonként és nemenként, elismerésben részesül. A megmérettetést követően viszont minden résztvevő kedvezményes jeggyel használhatja a termálfürdőt. További információ kérhető a voroskofutas@gmail.com emailcímen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás