Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Augusztus 08. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: TV Szentendre

Welldance tánctáborok

Welldance tánctáborok

Vidám hangulatban zajlott a felkészülés az őszi szezonra a Welldance Sporttánc Egyesület utolsó nyári tábora, ami a 6 és 14 éveseknek szólt.

Mozgalmas nyarat tudhat maga mögött a Welldane egyesület, ahol több táborban is készülhettek a táncosok az őszi szezonra, az erőnléti felkészülés mellett új lépésekkel és táncstílusokkal is ismerkedhettek a résztvevők.

A táborozóknak tetszett, hogy az egy hét alatt az új lépések mellett különböző stílusokat is kipróbálhattak. A résztvevők között akadtak olyanok is, akik az egyesület több táborában is kipróbálták magukat. Ősszel, a nyílt nappal kezdődik majd az új tanév az egyesület életében, amit szeptember 18-án tartanak majd, de addig is a Szentedre éjjel Nappal nyitva rendezvénysorozaton is láthatják majd a táncosokat a nézők.

Fotó: Welldance Facebook oldala

Ha érdekelnek a hasonló tartalmú cikkek, lájkold a Facebook oldalunkat: Infováros Szentendre ... és ne felejtsd el a cikket megosztani az ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák azt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: