Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2012. December 04. 09:16, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

X-Faktor: Szabó Dávidot, korábban megrugdalták a vetélytársak a villamoson

X-Faktor: Szabó Dávidot, korábban megrugdalták a vetélytársak a villamoson

Egy korábbi homo erotikus filmben.

Szabó Dávid már gyerekkorában megtapasztalta, hogy a népszerűségnek árnyoldalai is vannak. Az X-Faktor énekese kicsi korától kezdve színpadra vágyott, és ez az álma valóra vált.

- Amikor suliba jártam, a lányok tudták, hogy a Szabó Dávid színházban játszik, és néha eljöttek megnézni. Pedig akkor csak kisstatiszta voltam, tartottam hátul a zászlót. De alapvetően az, hogy ilyen körökben mozogtam és olyan emberekkel, színészekkel beszélgettem, akikért ők odavoltak, hát ez hatalmas dolognak számított! A fiúk emiatt irigykedtek, nehezteltek rám! Volt, hogy egyszer éppen a villamoson utaztam, nekem estek és megrugdostak - eleveníti fel emlékeit az X-Faktor felfedezettje, Szabó Dávid, aki egy interjúban kijelentette, hogy bárkivel szívesen leül kávézni.
- Megkérdezték, van-e esélyük a rajongóknak, én pedig azt feleltem: most a verseny a legfontosabb. De ha szembe jön velem valaki, aki csak beszélgetni szeretne, akkor szívesen megiszom vele egy kávét. Kár volt mondanom, mert napi negyven kávémeghívást kapok! Volt olyan rajongó, aki nem csak kávézni hívott, hanem ezt írta: "Szia, itt vagyok a Corvinnál, nem jössz le egy kávéra vagy akár valami többre?"... - idézi rajongója levelét Szabó Dávid, aki a Like magazinnak azt is elárulja, milyen nők jönnek neki be.

Címkék: szabó dávid, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 11:00, szombat | Bulvár

Több szabályt is megsértett az óriáskerék szállítója, elképesztő választ adott a sofőr a rendőröknek

Na, ez a válasz talán még a rendőröket is meglepte.

2023. Június 01. 13:53, csütörtök | Bulvár

Csillagot kap Tupac Shakur a hollywoodi Hírességek sétányán

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper - jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.

2023. Május 30. 11:29, kedd | Bulvár

Biciklivel az M1-esen, elektromos triciklivel az M4-en - Avagy a magyar autópályák csodái

Egészen bizarr összeállítást tett közzé az autópályák fenntartását végző cég közösségi oldalán.

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.