Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Május 14. 08:10, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Zárolták a heccből féltékennyé tett szentendrei lövöldöző vagyonát

Zárolták a heccből féltékennyé tett szentendrei lövöldöző vagyonát

Zárolta a hatóság a közelmúltban többször élettársára lövő szentendrei férfi vagyonát, akit a Blikk információ szerint párja csak heccből akart féltékennyé tenni.

Május elején került előzetes letartóztatásba a 49 éves M. József, akit azzal gyanúsít a hatóság, hogy többször rálőtt élettársára, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A férfi az eset után Jaguarjával elmenekült és több napig bujkált. Azóta a nő hírek szerint megbocsájtott a férfinek, aki a Blikk információi alapján, csak heccből akarta féltékennyé tenni a gyanúsítottat.

A hatóság most az előzetes letartóztatás mellett lefoglalta a férfi vagyonát, így egyebek közt pénzét, az autóját, amivel menekült és házát. Azt azonban a lap nem tudja, hogy minderre miért volt szükség, de vélhetően a férfi korábbi büntetőügyei miatt került erre sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: