Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

Sűrűbben járó HÉV, új patika, vaddisznók, pataktakarítás – Heti hírek
2013. Október 14. 09:36, hétfő | Helyi

Sűrűbben járó HÉV, új patika, vaddisznók, pataktakarítás – Heti hírek

Sűrűbben jár a HÉV… Decemberben nyithat Szentendre új patikája… Ismét Vaddisznók garázdálkodnak a városban… Újra Őszi Bükkös-pataktakarítás családi nappal… Kerti zöldhulladék-begyűjtés… Hírösszefoglaló!

Egy könyvvel segítsük a rászorulókat a Dunakanyarban is
2013. Július 15. 09:14, hétfő | Helyi

Egy könyvvel segítsük a rászorulókat a Dunakanyarban is

Jótékonysági gyűjtést szervez az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Szentendre, mely olyan tankönyveket, könyveket és tanszereket vár, amelyek jelenlegi tulajdonosuknak már nem kellenek, de mások hasznát vehetik.

Újra Dumtsa Korzó – gyűjtés és gyerekprogramok!
2013. Június 14. 08:50, péntek | Helyi

Újra Dumtsa Korzó – gyűjtés és gyerekprogramok!

Ma folytatódnak a Dumtsa Korzó programsorozatai, melyek péntek, szombat, vasárnap 11 órától 22 óráig várja az érdeklődőket. A szervezők az árvíz utáni fertőtlenítésre gyűjtenek.

2012. December 15. 00:00, szombat | Helyi

Krumpliebéd és gyűjtés a rászorulóknak

Idén sem marad el a már hagyományos adventi krumpliebéd Szentendrén, mely ezúttal december 16-án várja az adakozókat. Az összegyűlt adományokból a szervezők a város rászorulóit segítik meg.

2012. Április 29. 14:03, vasárnap | Belföld

Motoros felvonulás lesz Devecserben

Motoros felvonulás lesz április 30-án hétfőn Devecserben, a város önkormányzata a vörösiszap-katasztrófában nyújtott segítségért látja vendégül a magyar motoros társadalom tagjait.

2012. Április 01. 14:07, vasárnap | Belföld

A jövő az organikus szemeteszsákoké

A háztartásokban keletkező szerves hulladékok környezettudatos gyűjtését és kezelését tesztelte nagyvárosi körülmények között a berlini köztisztasági vállalat és a német vegyipari óriás, a BASF Berlin két kerületében.