Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. December 09. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Adósság nélkül, csúnya baleset, adventi gyűjtés és programok

Adósság nélkül, csúnya baleset, adventi gyűjtés és programok

Hitelek nélkül folytatódó fejlesztések Szentendrén… Újra több kikötő a Szentendrei-Dunaágban? Sámli repült be az ablakon… Személyautó és tehergépkocsi ütközött, heten sérültek… Adventi gyűjtőakció… Hírösszefoglaló!

Hitelek nélkül folytatódó fejlesztések Szentendrén – megkönnyített adósságátvállalás
Szentendre egyértelműen példa a sikeres városvezetésre, mindezt a miniszterelnök-helyettes fejtette ki múlt héten szentendrei sajtótájékoztatóján. Semjén Zsolt kitért a város fennmaradó adósságának átvállalására.

Újra több kikötő a Szentendrei-Dunaágban? - újra a régi lehet a hajóközlekedés
A Dunakanyar hajóközlekedésének visszaállítását szeretnék elérni a térség önkormányzatai, melyek vezetői levélben kérték a kormányt erre.

Újra több kikötő a Szentendrei-Dunaágban? - újra a régi lehet a hajóközlekedés

Sámli repült be az ablakon - önbíráskodók ellen nyomoztak a szentendrei rendőrök
Vádemelési javaslattal zárták le a szentendrei rendőrök azt a nyomozást, mely egy pomázi anya és fia ellen indult, akik szomszédjukkal keveredtek szóváltásba egy korábbi tartozás miatt.

Adventi gyűjtőakciót indított a Skanzen - Igazi ünnep legyen a karácsony!
Hagyományteremtő szándékkal idén első alkalommal gyűjtést indított a szentendrei Skanzen a nehéz sorsú családok és az idősek megsegítésére Igazi ünnep legyen a karácsony! elnevezéssel.

Lakástárlat és vásár Szentendrén: 40 képzőművész több mint 200 alkotása
Csaknem 40 szentendrei képzőművész több mint 200 eredeti műalkotását mutatják be péntektől vasárnapig az önkormányzat barokk vendégházában az adventi lakástárlat és vásáron.

Ezüstkiállítás nyílik az ezüsthétvégén Szentendrén
Ötvösművészeti különlegességek láthatók december 14-15-én a szentendrei ékszerkiállításon. A 25 magyar művész mellett hat finn alkotó leglátványosabb ékszereit is megcsodálhatják az érdeklődők. A belépés díjtalan.

Több mint gyermekelőadás – zenés mesejáték Szentendrén
Az egész családnak szóló Kék Madár című darabbal várja karácsony előtt, december 21-én a közönséget Ivancsics Ilona és Színtársai a PMK-ban.

Szavazatszámlálókat keres Szentendre

Szavazatszámlálókat keres Szentendre
Szavazatszámlálókat keres a Helyi Választási Iroda a 2014-es, országgyűlési, Európai Parlamenti, helyi önkormányzati választáshoz. A 20 kijelölt szavazókörbe szavazatszámláló bizottsági tagok jelentkezését várják.

Személyautó és tehergépkocsi ütközött, heten sérültek
Heten sérültek meg abban a balesetben, amely vasárnap történt a Pomázhoz tartozó Kiskovácsiban. Az 1111-es utat teljes szélességében lezárták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 02. 06:45, csütörtök | Külföld

Molotov-koktélt dobtak egy varsói zsinagógára

A gyanú szerint egy lengyel állampolgárságú fiatalember próbálta meg felgyújtani szerdán a Nozyk zsinagógát Varsóban, a politikai vezetők elítélték a történteket.