Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

Jótékonysági bál, az országban első Szentendre - Heti hírek
2013. Január 28. 09:52, hétfő | Helyi

Jótékonysági bál, az országban első Szentendre - Heti hírek

Az óvodásoknak sószobára gyűjt Szentendre jótékonysági bálján, a város egyedülálló és példaértékű az idősekért létrehozott korközponttal, szentendrei lányt gázoltak a zebrán, élettársi bántalmazás… Hírösszefoglaló!

Járás, választás, szeniorok iskolája, színház, művészet – Heti hírek
2013. Január 21. 09:45, hétfő | Helyi

Járás, választás, szeniorok iskolája, színház, művészet – Heti hírek

Zökkenőmentes járási átállás, időközi választás, térségi csatornabővítés, indul a Szentendrei Szeniorok Iskolája és a Száguldó Orfeum színházi évada, Művészek a művészetről… az elmúlt napok legfontosabb hírei.

Épülő gát, újuló művésztelep, lezárt Városháza tér – Heti hírek
2013. Január 14. 09:05, hétfő | Helyi

Épülő gát, újuló művésztelep, lezárt Városháza tér – Heti hírek

A nyárig megújul a Szentendrei Régi Művésztelep, szünet után ismét zajlik a gátépítés, visszaállt a korábbi forgalmi rend a Városháza térnél, lopott bicikli keresi gazdáját. Egyebek között ezek az elmúlt napok hírei.

Buszközlekedés, kitüntetés, képviselői búcsú - Heti hírek
2013. Január 07. 08:28, hétfő | Helyi

Buszközlekedés, kitüntetés, képviselői búcsú - Heti hírek

Változó buszközlekedés, búcsú Kiss Károly képviselőtől, skanzeni kitüntetés, kísérleti jellegű forgalomtechnika a 11-es úton, szaunaszeánszok és tánctanfolyamok a V-8-ban. Egyebek között ezek az elmúlt napok hírei.

2012. December 17. 10:43, hétfő | Helyi

Új ügyfélfogadási rendszerek, szentendrei sportoló az év legjobbjai közt – A hét hírei

Szentendrei sportoló az év legjobbjai között, új helyen a sorszámhúzás a hivatalban, online időpontkérés a szakrendelőkben, újabb kábellopás a HÉV vonalán. Az elmúlt napok legfontosabb hírei!

2012. December 10. 10:00, hétfő | Helyi

Halálos baleset, sporttörténelem, fotós eredményhirdetés – Heti hírek

Eredményt hirdettünk fotóversenyünkön, ajándékötlet karácsonyra, halálos baleset, az új rendszerű buszközlekedésről, krumpliebéd és adakozás, sporttörténelem a szentendrei Európa-bajnokságon. Heti hírösszefoglaló!

2012. December 03. 10:21, hétfő | Helyi

Családi Advent, alakuló gát, hosszabbító fotóverseny – Heti hírek

Családi programok Adventre, Európa-bajnokság a Skanzenben, alakuló gát, adósságátvállalás, újabb kábellopások, cserbenhagyót keres a rendőrség, hosszabbított fotóversenyünk, ezek az elmúlt napok legfontosabb híre.

2012. November 26. 10:38, hétfő | Helyi

Rekord a V-8 Kupán, Amerika a Skanzenben, újabb kábellopás – Heti hírek

Amerikában szerencsét próbált magyar bányászok tárgyai érkeztek a Skanzenbe, újra kábelt loptak a HÉV vonalán, továbbjutott a Szentendre Táncegyüttes, egyebet között ezek az elmúlt hét legfontosabb hírei.

2012. November 19. 09:44, hétfő | Helyi

Olcsóbb buszozás, épülő gát, lakástűz – Heti hírek

Olcsóbb lesz a helyi buszközlekedés, épül a támfal a gátnál, gyorsabban a Megyei hídon, lakástűz, vicces fotók versenye – összegyűjtöttük az elmúlt napok legfontosabb szentendrei híreit!

2012. November 05. 12:31, hétfő | Helyi

Gátépítés, lakástűz, gyerekbűnözők – Heti hírek

Elkezdődtek az építési munkák a gátberuházásnál, leégett egy ház, a tulajdonosok mindene odaveszett, gyerekbűnözőket fogtak a rendőrök, egyebek között ezek történtek múlt héten. Összefoglaljuk a legfontosabbakat.

2012. Október 23. 11:55, kedd | Helyi

Gátberuházás, alpolgármester, új helyijárat szolgáltató – heti hírek

Új szakaszban a gátberuházás, tizenhárom jelölt a gazdasági alpolgármester posztra, új szolgáltató a tömegközlekedésben, egyebek közt mindezek történtek az elmúlt héten Szentendrén. Heti hírösszefoglaló!