Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. December 03. 10:21, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Családi Advent, alakuló gát, hosszabbító fotóverseny – Heti hírek

Családi Advent, alakuló gát, hosszabbító fotóverseny – Heti hírek

Családi programok Adventre, Európa-bajnokság a Skanzenben, alakuló gát, adósságátvállalás, újabb kábellopások, cserbenhagyót keres a rendőrség, hosszabbított fotóversenyünk, ezek az elmúlt napok legfontosabb híre.

Családi programokkal vár a szentendrei Advent
Adventtől Vízkeresztig családi programok, közös gyertyagyújtás várja a szentendreieket és idelátogatókat december 1 és január 6 között. Mindemellett december 1 és 23 között adventi vásár lesz a Dumtsa Jenő utcában. Részletek ITT!

Európa-bajnokság és ingyenes nap a Skanzenben
Nagy-Britanniától Oroszországig, juniortól seniorig rajtvonalhoz áll a Skanzenben a mezei futás színe-java. December 9-én ugyanis a Skanzen ad otthont a sportág Európa-bajnokságnak, melyen több ezren vesznek részt. Részletek ITT!

Alakul a gát formája – védett Szentendre
Teljességgel védett Szentendre egy esetleges árvízzel szemben az új gátrendszer építési munkái alatt, állapították meg a katasztrófavédelem szakértői. A gátépítés újabb fázisaként nemsokára már kialakul végleges formája. Részletek ITT!

Aláírva – Szentendréhez kerül három Pest megyei múzeum
A szentendrei Ferenczy Múzeum tagintézménye lesz jövő év elejétől a tápiószelei Blaskovich Múzeum, a verőcei Gorka Kerámia Kiállítás és a zebegényi Szőnyi István Emlékmúzeum - aláírták a felek múlt kedden a megállapodást. Részletek ITT!

Szentendrén kezdődött a települési adósságrendezés
Megkezdődött a kormányzat és az ötezer és ötvenezer közötti lakosú települések között a tárgyalássorozat az adósságrendezésről múlt kedden. A szentendrei egyeztetésen V. Németh Zsolt vidékfejlesztési államtitkár volt jelen. Részletek ITT!

Most már rendszer lesz? Újabb kábellopások a szentendrei hév vonalán
Ismét kábeleket loptak a fővárosban a H5-ös, szentendrei hév vonalán, továbbá a VIII. kerületben a 37A villamos vonalán – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. Részletek ITT!

Új tárlattal vár a V-8
Újabb kiállítás nyílt a V-8 Galériában, mely ezúttal Varga József Zsolt, Barcsay-díjas képzőművész alkotásait mutatja be a közönségnek. A tárlat december 15-éig látható. Részletek ITT!

Baleset után elhajtott – keresi a rendőrség
Egy november 15-én történt autóbaleset egyik szereplőjét keresi a szentendrei rendőrség, a kapitányság a sofőr megtalálásában kéri a lakosság segítségét. Részletek ITT!

Hosszabbít a Nevetni jó! Vicces fotóverseny
Egy héttel meghosszabbítjuk a Nevetni jó! Vicces fotóversenyünket, így még december 7-éig szavazhatnak Olvasóink a kedves, humoros képekre! Az első két hely sorsa láthatóan eldőlt, ám a harmadikon holtverseny alakult ki. Részletek ITT!

További hírek, programok és érdekességek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.