Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. November 19. 09:44, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Olcsóbb buszozás, épülő gát, lakástűz – Heti hírek

Olcsóbb buszozás, épülő gát, lakástűz – Heti hírek

Olcsóbb lesz a helyi buszközlekedés, épül a támfal a gátnál, gyorsabban a Megyei hídon, lakástűz, vicces fotók versenye – összegyűjtöttük az elmúlt napok legfontosabb szentendrei híreit!

Olcsóbb lesz a buszközlekedés Szentendrén
Átalakul december elsejétől Szentendre autóbusz-közlekedése, a képviselők döntése értelmében olcsóbb és hatékonyabb lesz a városi tömegközlekedés. A Volánbusz helyközi menetrend nem változik. Részletek ITT!

Megszűnik a kistérségi társulás, de lesz együttműködés
Többször ülésezett az elmúlt időszakban a kistérségi társulás, amely a járási rendszer bevezetésével megszűnik. A régiós együttműködés lezárása után azonban mikrotársulások jöhetnek létre a térségben. Részletek ITT!

Épülő támfal, forgalomkorlátozás – a gátról jelentjük
Megérkeztek Szentendrére a mobil gát elemei, közben a teljes szakaszon gőzerővel zajlanak a kivitelezési munkák. A bontás és építés ellenére a belváros folyamatosan védve van egy esetleges árvíztől. Részletek ITT!

Születésnapos az Altiszti Akadémia
Csütörtökön ünnepelte egyéves fennállását Szentendrén a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiája, mely a központi kiképzőbázis és a Kinizsi Pál tiszthelyettes képző integrációjával valósult meg. Részletek ITT!

Lakástűz Szentendrén, a franciaágy kapott lángra
Kigyulladt egy 70 négyzetméteres családi ház egyik szobája Szentendrén múlt csütörtök este. A franciaágy kapott lángra, senki sem sérült meg. Részletek ITT!

Gyorsabban a Megyeri hídon, 80 helyett 100-zal
Gyorsabban közlekedhetünk a Megyeri hídon, szerdától ugyanis 100 kilométer per órára emelte a megengedett legnagyobb sebességet az útkezelő, köszönhetően annak, hogy az átkelőn biztonságosan lehet közlekedni. Részletek ITT!

Nevetni jó! Vicces fotók versenye az InfoSzentendre.hu-val
Nevetni jó! Különösen egy-egy vicces képen, melyen családtagunk látható mókás helyzetben. Ilyen fotói mindenkinek vannak, melyeket akár be is nevezhetnek a vicces fotó versenyünkbe. Értékes ajándékokat lehet nyerni! Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás