Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Január 28. 09:52, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Jótékonysági bál, az országban első Szentendre - Heti hírek

Jótékonysági bál, az országban első Szentendre - Heti hírek

Az óvodásoknak sószobára gyűjt Szentendre jótékonysági bálján, a város egyedülálló és példaértékű az idősekért létrehozott korközponttal, szentendrei lányt gázoltak a zebrán, élettársi bántalmazás… Hírösszefoglaló!

Jótékonyság, bál, sószoba az óvodásoknak
Negyedszer rendezi meg a város a Szentendrei Jótékonysági Bált, melynek február 9-én a MűvészetMalom ad otthont. A bál bevételéből a Hold utcai óvoda sószobát kap, amit a szentendrei óvodások ingyenesen használhatnak. Részletek ITT!

Egyedülálló és példaértékű – Szentendre az idősekért
Hamarosan megnyit az országban egyedülálló és példaértékű Szentendrei Korközpont Információs Iroda, mely az 50 év felettieknek kínál tanácsadást, programokat, tanfolyamokat a szellemi frissesség és aktivitás megőrzésére. Részletek ITT!

Szentendrei lányt ütött el a zebrán egy nyíregyházi buszsofőr
Szentendrei lányt ütött el a zebrán egy nyíregyházi buszsofőr a közelmúltban, a fiatal lány életveszélyesen megsérült. A férfi ellen büntetőeljárás kezdődött, a rendőrség pedig szemtanúk jelentkezését várja. Részletek ITT!

Nem gátolja az időjárás a gátépítés munkáit
Elsősorban a tervezési munkák és a következő ütemekre való felkészülés zajlik a szentendrei gátberuházáson. Az időjárás nem kedvez, de nem is gátolja a tényleges építkezést, így a tervek szerint készül a védmű. Részletek ITT!

Tapasztalatok a járási hivatalban - kormánymegbízotti látogatás
Utolsó fázisába ért a Szentendrei Járási Hivatal kialakítása, februárig ugyanis elkészül minden iroda az önkormányzat segítségével. A hivatalt múlt héten tapasztalatgyűjtésért meglátogatta Tarnai Richárd kormánymegbízott. Részletek ITT!

Szilánkosra törte volt élettársa orrát egy férfi Szentendrén
Őrizetbe vettek a rendőrök súlyos testi sértés gyanúja miatt egy férfit, aki bántalmazta volt élettársát, eltörte a nő orrát, amikor közös kislányukhoz ment látogatóba Szentendrére. Részletek ITT!

Európa elitjében a BEK-döntős szentendrei korfball csapat
Kilencedik lett a Szentendrei Korfball Klub együttese az európai bajnokcsapatoknak Budapesten rendezett négynapos döntőben a minap. A BEK-döntőt végül holland alakulat nyerte. Részletek ITT!

Játsszon velünk fotóversenyünkön!
Továbbra is várjuk Valentin napi fotójátékunk résztvevőit, a legtöbb szavazatot kapók a Look Your Best Szentendre által felajánlott 30 ezer forint összértékű nyereményét, mely a nyertes pár részére tartalmaz személyre szabott állapotfelmérést, testösszetétel analízist, próbaedzést, személyre szabott EMS edzésterv készítését és 10 százalék kedvezményt az első bérlet árából, valamint a Barcelona Étterem és Tapas Bár kétszemélyes, 8000 forint értékű vacsoráját nyerhetik meg. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.