Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2012. November 26. 10:38, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Rekord a V-8 Kupán, Amerika a Skanzenben, újabb kábellopás – Heti hírek

Rekord a V-8 Kupán, Amerika a Skanzenben, újabb kábellopás – Heti hírek

Amerikában szerencsét próbált magyar bányászok tárgyai érkeztek a Skanzenbe, újra kábelt loptak a HÉV vonalán, továbbjutott a Szentendre Táncegyüttes, egyebet között ezek az elmúlt hét legfontosabb hírei.

Skanzenben az Amerikában szerencsét próbált magyar bányászok tárgyai
A sajtó jelenlétében nyitották ki pénteken a Szentendrei Skanzenben azt a konténert, amelyben a pennsylvaniai Vintondale egyik magyar házának múlt század eleji berendezési tárgyai, elsősorban bútorok érkeztek. Részletek ITT!

Ismét kábeleket loptak a szentendrei hév vonalán
Összesen 170 méternyi kábelt loptak el a szentendrei HÉV vonalán, Csillaghegy és Római fürdő megállóhelyek között, ezért késtek a szerelvények. Részletek ITT!

Civil Fórum Szentendrén
Szentendre önkormányzata Civil Fórumot rendez november 28-án, szerdán 17 órakor a Városháza dísztermébe, ahol több témában, így például a Központi Ügyfélszolgálatról is tájékozódhatnak az érdeklődők. Részletek ITT

Lakástárlat Adventre, vásár karácsonyra
Adventi Lakástárlatot és Vásárt rendez Szentendrén, a Festők Városa Vendégházában december 7 és 9 között a Szentendrei Lakástárlat Alapítvány. Részletek ITT!

Magasrangú katonai vendég Szentendrén
Az Egyesült Államok Ohiói Nemzeti Gárdájának (ONG) vezénylőzászlósa, M. Rodger Jones főtörzsőrmester (CSM) látogatta meg a minap a szentendrei MH Altiszti Akadémiát. Részletek ITT!

Továbbjutott a Szentendre Táncegyüttes
Továbbjutott a Szentendre Táncegyüttes a Duna TV Fölszállott a páva című tehetségkutató műsorának elődöntőjéből múlt hétvégén. A szentendreiek produkciója lenyűgözte a zsűritagokat, így bejutottak a középdöntőbe. Részletek ITT!

Rekord részvétel a V-8 Kupán
Idén már harmadik alkalommal rendezte meg a V-8 Uszoda és Szabadidőközpont V-8 Kupa elnevezésű saját versenyét múlt hétvégén. A megmérettetésre ezúttal több mint négyszázan jelentkeztek, köztük a legtöbben Szentendréről. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).